Στόχος της iMode είναι να δημιουργήσουμε για εσάς ένα πανίσχυρο διαδικτυακό εταιρικό προφίλ. Μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας Web Marketing, σας εξασφαλίζουμε τον πιο αποτελεσματικό, δημιουργικό και κερδοφόρο ψηφιακό δίαυλο επικοινωνίας με τους καταναλωτές σας.

Με τη βοήθεια του ίντερνετ, οι εταιρείες μπορούν να επικοινωνήσουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές τους σε τεράστιο αριθμό καταναλωτών, με χαμηλό συγκριτικά κόστος, καθώς και να εξασφαλίσουν ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Στην iMode ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα, την απήχηση και την κερδοφορία σας, προσφέροντας τα πιο καινοτόμα εργαλεία διαδικτυακού Μάρκετινγκ! Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να γίνουμε οι πολύτιμοι βοηθοί σας προς την επίτευξη όλων των εταιρικών σας στόχων.

SEO / SEM

Σύμφωνα με στατιστικές η πρώτη έρευνα των καταναλωτών για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία γίνεται στις διαδικτυακές μηχανές αναζήτησης.

Social Media

Γνωρίστε μαζί μας τα πλεονεκτήματα του Social Media Marketing (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google+ κ.ά.).

Διαφήμιση website

Στην Ελλάδα, πλέον όλοι άρχισαν να ζητάνε ένα καλά στημένο σε SEO website αλλά και να επενδύουν σε αυτό ξεχνώντας τον συμπληρωματικό παράγοντα που είναι το SEM.

Email Marketing

Το Email Marketing είναι ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να κρατήσετε τους πελάτες σας ενημερωμένους, να τους «οδηγήσετε» κατευθείαν στην ιστοσελίδα σας μ’ ένα απλό  click και να προβάλετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε κάθε φορά (νέα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ.).

Ολιστικό Digital Marketing

Η διαφήμιση στο internet, το λεγόμενο Online Marketing ή Internet Marketing, είναι μία μορφή marketing που αφορά στην προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών με πολλές μεθόδους σε καταναλωτές.

Please publish modules in offcanvas position.