Μέσω του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας μας, μελετάμε, αξιολογούμε και αναπροσαρμόζουμε τη διαδικτυακή σας παρουσία (site, SEO, Google Adwords, Social Media Marketing) και σχεδιάζουμε μαζί το ιδανικό ψηφιακό marketing plan για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του ίντερνετ.

Από τον έλεγχο και τη θέσπιση στρατηγικής, μέχρι την υλοποίηση και την αξιολόγηση, σας βοηθάμε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του διαδικτύου, με στόχο τη διαφοροποίησή σας από τον ανταγωνισμό και τη δημιουργία μιας ειλικρινούς και υγιούς σχέσης με τους πελάτες σας.

Εξατομικεύοντας μαζικά την one-to-one εμπειρία που προσφέρει το διαδίκτυο, εξασφαλίζουμε για εσάς γερούς δεσμούς με τους πελάτες σας καθώς και ένα ξεκάθαρα ξεχωριστό και διαφοροποιημένο brand, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί την επιτομή του σωστού Digital Marketing.

E-Business

Σας δείχνουμε τον τρόπο να εξισορροπήσετε ιδανικά ανάμεσα στην "offline" λειτουργία της επιχείρησής σας και τους κανόνες που διέπουν την online επιχειρηματικότητα.

Digital Marketing

Για μία σωστή στρατηγική Digital Marketing είναι απαραίτητος ο συνδυασμός των κατάλληλων εργαλείων και μεθόδων online και offline προώθησης.

Social Media

Η iMode παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Social Media Consulting και δημιουργεί με τη δική σας βοήθεια τις κατάλληλες προϋποθέσεις, όχι μόνο για να αποκτήσετε μία ισχυρή συνολική παρουσία σε όλα τα σημαντικά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και για να διαχειριστείτε αυτή σας την παρουσία με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Please publish modules in offcanvas position.