Έντυπο

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της διαφήμισης και της προώθησης μιας επιχείρησης γίνεται πια ηλεκτρονικά στο μεγαλύτερο ποσοστό, μια δυναμική παρουσία εταιρικής ταυτότητας σε έντυπο υλικό είναι πάντα απαραίτητη. Σχεδιασμένο με γνώμονα τα χαρακτηριστικά κάθε επιχείρησης, με ποιότητα και άποψη, το έντυπο υλικό μπορεί να γίνει το μέσο προβολής, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να «εντυπωθείτε» στο μυαλό των εν δυνάμει πελατών σας!

ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Ένα λογότυπο προσδιορίζει μία επιχείρηση στην απλούστερη μορφή της, μέσω της χρήσης ενός σήματος ή εικονιδίου. Είναι το επίκεντρο ενός brand. Από αυτό ξεκινάει η σχεδίαση μίας εταιρικής ταυτότητας και καθορίζει την εικόνα όλων των υπόλοιπων στοιχείων. Εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές κινήσεις της εταιρείας (διαφημιστικά έντυπα, καταχωρήσεις, ιστότοπο κ.λπ.) και είναι αυτό που στην ουσία καθιερώνει ένα brand στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της επαγγελματικής σας κάρτας, η οποία φροντίζουμε να ξεχωρίζει από τις κοινές κάρτες εικαστικά και ποιοτικά, καθώς επίσης να συγκεντρώνει με τον σωστό τρόπο όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να προβληθεί σωστά η επιχείρησή σας.

ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ

Στα πλαίσια του σχεδιασμού της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας, δημιουργούμε επιστολόχαρτα, τα οποία αναδεικνύουν το προφίλ και τη φιλοσοφία της, ως εκ τούτου συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας επιτυχημένης εταιρικής εικόνας.

ΦΑΚΕΛΟΙ

Σχεδιάζουμε φακέλους όλων των ειδών, σε κάθε σχέδιο, χρώμα ή μέγεθος, επιλέγοντας και προτείνοντάς σας αυτό που ταιριάζει στο αντικείμενο της επιχείρησής σας.

BROCHURES & FLYERS

Τα έντυπα (φυλλάδια, μπροσούρες κ.τ.λ) είναι ένας από τους βασικότερους και πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προσφορών σας στους υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες σας. Για αυτό, στην iMode, σας προτείνουμε και σχεδιάζουμε για εσάς τα πιο πρωτότυπα και ιδιαίτερα designs και τα συνοδεύουμε με το κατάλληλο χαρτί εκτύπωσης, για να έχουμε τα βέλτιστα κάθε φορά αποτελέσματα.

CUSTOM PROJECTS

Το website σας πρέπει να είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει με το brand και την εταιρική σας ταυτότητα και ταυτόχρονα να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τα βήματα που ακολουθούμε είναι απλά:

  • Brainstorming
  • Έρευνα ανταγωνισμού
  • Προσαρμογή της ιδέας
  • Σχεδιασμός

Please publish modules in offcanvas position.