Συνάντηση

Το πρώτο βήμα είναι να ανακαλύψουμε περισσότερα για εσάς και το όραμα της εταιρείας σας και να χτίσουμε μαζί μια ισχυρή σχέση. Εδώ θα δημιουργήσουμε το εμπορικό σήμα σας, θα καταλήξουμε στην ιδανική στρατηγική για εσάς και θα καθορίσουμε τους στόχους του project.

Design & Dev

Μόλις συμφωνηθεί η δομή του project, θα σχεδιαστούν και θα παρουσιαστούν παραπάνω από μία προτάσεις εικαστικού προς έγκριση. Από τη στιγμή που καταλήξουμε στο τελικό Design, όλα τα τμήματα εργάζονται μέχρι να επέλθει το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα.

Λανσάρισμα

Έχουμε φτάσει στη στιγμή που το έργο σας είναι έτοιμο για παρουσίαση και προώθηση. Μετά τη δική σας τελική έγκριση, το site σας θα ανέβει και θα ξεκινήσει η προώθησή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς πλέον είναι να χαλαρώσετε και να το δείτε να… εκτοξεύεται στα ύψη!

Προγραμματισμός

Μετά την αρχική μας συνάντηση, θα καταλήξουμε στις κατευθυντήριες γραμμές του project και θα θέσουμε προτεραιότητες. Τώρα έχουμε ένα στρατηγικό σχέδιο σε ισχύ, το οποίο υπηρετεί το όραμά σας και κάνει τους στόχους σας εφικτούς.

Δοκιμές

Είναι το στάδιο της επανεξέτασης, των δοκιμών και του ελέγχου, τα οποία διασφαλίζουν την ποιότητα του έργου σας. Αυτό είναι το πιο πολύτιμο βήμα, επειδή το δικό σας καλό όνομα είναι και το δικό μας καλό όνομα!

Please publish modules in offcanvas position.